B&B Eiland, een ontspannen accommodatie

Als je op zoek bent naar een accommodatie voor een paar dagen rust en ontspanning, dan kun je heel goed terecht in eigen land. Centraal gelegen aan de rand van Wetteren en op niet te grote afstand van Gent, ligt B&B Eiland. De bed en breakfast is rustiek gelegen tussen de weilanden en de boomkwekerijen en heeft een eigen tuin waar je ontspannen kunt zitten. Naast de ruime en open kamers waar je optimaal tot rust komt en volop kunt ontspannen, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige wellness. Na een paar dagen in B&B Eiland ben je weer helemaal op krachten gekomen en ga je weer ontspannen naar huis.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

De kamers van B&B Eiland

De ruime suites en kamers hebben allen een eigen thema. B&B Eiland heeft drie van zulke kamers. Op de tweede verdieping ligt ook de enige kamer van deze verdieping: Ko Chang. Zoals je uit de naam al kunt afleiden is deze kamer in Aziatische stijl. De kamer heeft een comfortabele boxspring van 2.00×1.80 meter. Er is een salon met een bureau, waar je ontspannen aan kunt zitten. In de open ruimte staat een heerlijk duo bad in een fraai design. Verder vind je in de kamer een flatscreen-tv, airconditioning, minibar en mag je gratis gebruik van wifi. Op de eerste verdieping vind je twee kamers. Kamer Texel is in de stijl van het Nederlandse eiland Texel. Ook hier kun je ontspannen baden in een duo ligbad en staat er een boxspring van 1.60×2.00 meter. Ook deze kamer is voorzien van een flatscreen-tv, minibar en airconditioning. Op de eerste verdieping ligt ook kamer Key West. Hier slaap je comfortabel in een boxspring van 1.60×2.00 meter, ontspan je in het duo ligbad en maak je ook gebruik van alle faciliteiten, zoals flatscreen-tv, minibar, airconditioning en gratis wifi. De kamers lenen zich uitstekend voor een ontspannen weekendje, helemaal als je ook gebruik maakt van de privé-wellness.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

De wellness

De privé-wellness is in de accommodatie gelegen en het unieke is dat het geen openbare ruimte is. Je zit dus in de wellness met enkel je partner, of de personen die jij uitnodigt. Hier mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten, zoals een sanarium en Finse sauna, waarbij je een keuze hebt uit zes verschillende aromatherapieën, een binnenzwembad, jacuzzi en infraroodcabine. Tussen de faciliteiten door, spoel je je af onder de heerlijk ontspannen regendouches. Water en fruit staan voor je klaar, evenals badlinnen en badjas. Standaard mag je 2,5 uur gebruik maken van de privé-wellness, maar de tijd is per uur te verlengen. Boek bij je verblijf ook een arrangement, zodat je van extra verwennerij mag genieten, zoals een ontbijt arrangement, een kaas en wijn arrangement of een romantisch arrangement. Een arrangement in de privé-wellness is ook te boeken als je geen overnachting in B&B Eiland boekt.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

De omgeving

B&B Eiland ligt centraal in Vlaanderen en direct aan de E40. Dit biedt de mogelijkheid om allerlei uitstapjes te ondernemen. Dit kan naar de omringende steden als Gent, Aalst of Antwerpen, maar naar Brugge of de Belgische kust is ook mogelijk. Je kunt natuurlijk ook in de omgeving blijven om in de natuur mooie wandelingen of fietstochten te maken. 

Bekijk alle busreizen